ReisLand Actueel

Update 19 augustus 2020.

Lieve mensen,

Wij hebben een teleurstellend bericht over de dagtocht naar Harderwijk op 10 oktober aanstaande.

Er is gezien de huidige situatie met het Corona virus nog geen mogelijkheid de bus voor ons doel te laten rijden. Er zijn te veel regels waar we aan moeten voldoen om de bus te kunnen laten rijden en daar bovenop is de 1,5 meter verplichting niet overal haalbaar op onze bestemmingen.

Dus hebben we wederom moeten annuleren.

We gaan kijken naar de mogelijkheden om onze laatste tocht in November wel door te kunnen laten gaan. Daar houden we U van op de hoogte.

Zonder U op voorhand blij te willen maken, is het bestuur van Reisland bezig te kijken of wij voor onze gasten misschien iets anders kunnen organiseren om toch nog een keer dit jaar de kans te hebben U te kunnen ontmoeten.
Hoe dit er uit gaat zien kunnen we U nog niet zeggen want het staat nog in de kinderschoenen.

Wij houden U op de hoogte via de website en de krant.

Blijf vooral gezond en tot gauw.

ReisLand organisatie Ger, Linda, Dionne, Berend en Marcel

Update 11-juni 2020.

Het is een onwerkelijke tijd maar we hebben wederom een reis moeten annuleren.

Onze zo goed geplande mooie 2-daagse tocht naar Den Haag en Delft kan helaas geen doorgang vinden.
De oorzaak in deze is dat de Corona maatregelen op het gebied van de 1,5 meter samenleving nog geen wijziging heeft ondergaan waardoor de bussen maar gedeeltelijk gevuld kunnen worden en de touringcar van Ter Doest ondanks zijn grote uitvoering maar 17 personen mag meenemen.

Het is bijzonder jammer. We hebben de passagiers die al geboekt waren de annulering door gegeven en het geld terug gestort.

Waar kunnen we nu nog naar uit kijken?  Wij kunnen niet zeggen of er nog iets door kan gaan op deze basis dit jaar maar we blijven positief en hopen op betere tijden.

Wij houden U op de hoogte via dit medium.

Blijf vooral gezond en tot gauw
ReisLand organisatie
Ger,Linda, Berend en Marcel


Update    22 april 2020.

Vandaag hebben we het bericht ontvangen dat Sail 2020 definitief niet door gaat.

De organisatie heeft laten weten dat een uitstel van bijvoorbeeld een jaar geen optie is omdat de “ Tall Ships”, de grote schepen, hun verplichtingen in de komende jaren al vast hebben liggen in een jaren van te voren geplande agenda. De bedoeling is dit evenement nu groots in 2025 terug te laten keren in Amsterdam.
Wij van ReisLand vinden het bijzonder spijtig maar gezien de huidige omstandigheden hebben we volledig begrip voor deze beslissing die echt niet anders kan.

Op dit moment hebben wij nog steeds te maken met vele beperkingen door het corona virus.

Door het niet bij elkaar kunnen- en mogen komen, met meerdere personen en door het verbod in een bus met een groep te mogen reizen kan ReisLand geen vervangende tochten organiseren.
Zo gauw wij wederom nieuws hebben over onze reizen zullen wij dit op deze site van Franje in ReisLand actueel bekend maken. De eerst geplande reis is de twee daagse tocht Den Haag op 14 en 15 september.

Blijf vooral gezond en tot gauw,

ReisLand organisatie

Ger,Linda, Berend en Marcel