FRANJE’S GEBOUW AAN DE KLOOSTERLAAN NU NOG VEILIGER

Sinds 22 januari is FRANJE’S GEBOUW AAN DE KLOOSTERLAAN NU NOG VEILIGER

Zolang de Coronapandemie voortduurt blijft het bestuur van Franje alert op ontwikkelingen met betrekking tot de veiligheid en het comfort van onze deelnemers en vrijwilligers.

Onlangs konden wij tot aankoop overgaan van een apparaat, de “ViroPower” dat verblijfsruimten virusvrij maakt.

De ViroPower reinigt elk uur 300 kubieke meter lucht en doodt de daarin aanwezige virussen. Daarnaast worden ook stof, pollen en dergelijke afgevangen. Het maakt gebruik van een beproefde techniek waarmee onder andere ook operatiekamers in ziekenhuizen virusvrij gemaakt worden.

Het apparaat wordt vanaf nu permanent ingezet in de zaal van Franje in ons gebouw aan de Kloosterlaan in Goor.

De ViroPower is een eigen product van het Hengelose bedrijf “Ultrasun” en is door hen bijvoorbeeld ook geleverd aan FC Twente voor de kleedkamers van die club.

Afgelopen vrijdag 22 januari, is ons exemplaar afgeleverd door commercieel directeur Tim Leusink van Ultrasun. Niet onvermeld mag blijven dat deze aanschaf ons mede mogelijk gemaakt is omdat dit bedrijf een forse korting aan Franje gaf in het kader van hun maatschappelijke betrokkenheid. Daar zijn we uiteraard meer dan blij mee.

Voor de goede orde merken we op dat álle bestaande veiligheidsmaatregelen in onze bussen en het gebouw onverkort in stand blijven. De ViroPower is alleen nog weer een extra beveiliging voor de aanwezigen in ons gebouw.