Franje maakt weer een nieuwe stap!

Franje is nu erkend leerbedrijf. Na een eerdere kennismaking met de begeleiding van een tweetal stagiaires bij onze Kruispunten het afgelopen jaar is Franje benaderd met de vraag of wij als leerbedrijf willen optreden.

Onlangs heeft een gesprek plaatsgevonden tussen een adviseur praktijkleren van de Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsleven (BBL) en twee bestuursleden van Franje. Voorafgaand aan dat overleg is door ons een uitvoerige vragenlijst ingevuld.
Naar aanleiding van al die informatie is Franje nu erkend als Leerbedrijf voor de opleiding assistent dienstverlening en zorg, niveau 1.

Het bordje bij de voordeur

Wij zijn blij met deze erkenning die onderstreept dat wij op professioneel niveau zorg aan de ouderen in de Hof van Twente verlenen.

De eerste stagiaire in het kader van dit leerstelsel is inmiddels bij Franje gestart. Zij is twee dagen per week betrokken bij drie verschillende Kruispunten. Samen met haar en haar school stellen wij nu leerdoelen en evaluatiemomenten vast.

Natuurlijk zijn we trots dat we deze erkenning nu hebben en ook blij dat Franje op deze wijze mee kan werken aan de opleiding van jonge mensen waar in het zorgveld zoveel behoefte is.