EEN VEER OP DE HOED

Salut Welzijn in de Hof van Twente plaatste enige tijd geleden een oproep in het Hofweekblad.

De vraag aan vrijwilligers luidde ongeveer “Zou je het bestuur van jouw vrijwilligers organisatie willen aanmelden omdat je vindt dat dat in deze bijzondere tijd wel een extraatje verdient?”

Meerdere vrijwilligers van Franje hebben de moeite genomen om daar op te reageren en daarmee ons als bestuursleden een veer op de hoed te steken.

16 december 2020 ontvingen alle bestuursleden van Franje een lieve brief van de adviseurs vrijwilligerszaken van Salut, Belinda Wessels en Angel Pierik, waarin die “veer” ons overhandigd werd. In dit geval een bon voor een lekkernij bij een lokale bakker voor elk bestuurslid.

Vanzelfsprekend zijn wij erg blij met de waardering die daaruit spreekt dus danken we zowel de inzenders als Belinda en Angel hartelijk.

Besturen is in dit jaar vaak bijsturen geweest, aanpassen, overleggen en weer aanpassen. Dus ja, we waren er best druk mee. Maar…………… zonder “onze” vrijwilligers kunnen we besturen, bijsturen, aanpassen en overleggen wat we willen, maar dan gebeurt er dus nog steeds h e l e m a a l niks!

Dus aanvaarden we dit teken van waardering graag maar willen de lof wél uitbreiden naar hen die de tent uiteindelijk draaiende hielden, die vrijwilligers.

Maar, het lekkers peuzelen we wél zelf op hoor!

Het bestuur van Stichting Franje Hof van Twente.