Aankoop Kloosterlaan een feit!

Aankoop Kloosterlaan 25 een feit!

Na ruim anderhalf jaar praten, schrijven, rekenen, lobbyen, onderhandelen en vergaderen én met héél veel hulp en medewerking vanuit allerlei hoeken in onze gemeente mogen wij het gebouw aan de Kloosterlaan dan nu toch eindelijk ons eigendom noemen.
De weg naar het zetten van de handtekeningen bij de notaris donderdagmiddag is niet altijd makkelijk geweest, er waren veel hobbels, onverwachte problemen, vertragingen en nog heel veel ander geneuzel waar we het maar niet meer over hebben.
Het resultaat telt! Franje bezit vanaf donderdag een eigen gebouw van waaruit we ons mooie werk kunnen voortzetten en uitbreiden.
Raar hoor, we kennen het gebouw natuurlijk door en door omdat we er al zo lang allemaal gebruik van maken, maar nu is het ineens toch een heel andere situatie, het is nu namelijk ons HUIS voor veel activiteiten voor alle vrijwilligers en deelnemers in onze mooie Hof-gemeente en dat voelt echt anders! Er ligt een enorme historie op die Kloosterlaan 25 in Goor en we zijn van plan om nog veel meer spraakmakende evenementen vanaf die locatie te organiseren.
We kijken nu dus vooruit en niet meer achterom!
Op redelijk korte termijn laten we de Nutsvoorzieningen in het gebouw aanpassen aan de eisen van deze tijd, daarnaast hebben we intern een paar kleine aanpassingen te doen. Allemaal natuurlijk alleen als we daarvoor binnen de jaarrekening voldoende dekking kunnen vinden.
Verder “barsten” we nog van de plannen, maar ook die kosten allemaal geld zodat we daarvoor eerst extern middelen moeten aantrekken.
We zullen jullie, de vrijwilligers – de absolute kern van Franje! – op de hoogte houden van wat er speelt.
Wij besluiten deze Nieuwsbrief met ons allemaal te feliciteren met ons nieuwe bezit. Wij verwachten dat de hele gemeenschap van de Hof van Twente baat heeft bij deze aankoop.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur