Jeu de Boule in Markelo

Op 22 mei was het stralend weer in Markelo. De deelnemers van het Kruispunt zijn naar buiten geweest en hebben een fijne Jeu de Boule-middag gehad. Zie de foto’s.

Creatief in Markelo

Het kruispunt in Markelo was weer zeer creatief. Bekijk hier de foto’s

Paas High Tea Markelo

Paas High Tea in Markelo, de vrijwilligers hebben alle lekkers met elkaar gemaakt. Kijk hier voor meer foto’s

Paasbrunch Kruispunt Delden

De Paasbrunch van Kruispunt Delden, was weer een gezellige dag. Alle lekkernijen zijn door de vrijwilligers gemaakt, behalve de koekjes. De koekjes hebben de gasten ’s morgens zelf gebakken. Klik voor meer foto’s.

IJsfestijn in Enschede

Op zaterdag 11 maart zijn een aantal deelnemers van de Kruispunten in Goor uitgenodigd op het ijsfestijn in Enschede georganiseerd door Stichting Goal. Het was een erg gezellige middag. Bij aankomst werden we welkom geheten door een dweilorkest daarna kregen we binnen koffie of thee met een lekkere koek. Er waren prestentaties van jonge dames met kunstschaatsen en als klap op de vuurpijl waren er medewerkers van de Reggeborg die met de deelnemers in de rolstoel het ijs opgingen. Met als afsluiting heerlijke erwtensoep gemaakt door Huuskes.

Het is gezellig in Goor

Op 20 januari verraste Harry Wolberts de gasten van Kruispunt1 in Goor met een gezellig muzikaal intermezzo.

IN MEMORIAM ELTJAN LANDEWÉ

Tot onze droefenis is Eltjan Landewé na een kort ziekbed overleden. Eltjan is vele jaren – aanvankelijk achter de schermen – betrokken geweest bij Franje. Eerst met het ondersteunen van Linda van Wanrooy door onder andere de vrijwilligers- administratie op zich te nemen. Al gauw kwamen daar meerdere administratieve werkzaamheden bij. Toen er behoefte bleek aan een vaste notulist voor de bestuursvergaderingen was Eltjan er toe bereid om ook die taak op zich te nemen. Een klus waar hij zich voortreffelijk van kweet. Na het vertrek van de penningmeester, geruime tijd geleden, hebben wij aan hem gevraagd of hij ook dat werk op zich zou willen nemen. Nadat hij daar goed over nagedacht had zie Eltjan ook “ja” op die klus. En hoe!Hij bleek een eerste klas penningmeester die nagenoeg van dag tot dag wist waar Franje financieel aan toe was, wat wél en wat (nog) niet verantwoord was qua …

Lees verder

Franje kookt over in Diepenheim

Op 25 februari was er een zeer geslaagde middag “Franje kookt over” bij zaal Beltman in Diepenheim.Een heerlijk 3-gangen diner, leuk entertainment en gezellige gasten.