Handwerkclub

.

Zoekt u nog een leuk persoonlijk handgemaakt cadeau? Al tientallen jaren worden er de mooiste handwerkjes vervaardigd door vrijwilligers van Franje. Al dat moois werd zo nu en dan verkocht met een stalletje bij Supermarkten en op allerlei marktjes en dergelijke. Van een deel van de opbrengst werden nieuwe materialen aangekocht en de rest werd gebruikt om het belangrijke werk van Franje een steuntje in de rug te geven.
Door Corona kan verkoop via de bestaande kanalen een tijdlang niet en het wordt eigenlijk ook wel zwaar voor de vrijwilligers om een hele dag bij zo’n standje te gaan staan. Het blijkt dat er toch nog steeds grote vraag is naar die zelfgemaakte cadeautjes.

Daarom starten we dan ook met een “verkoophoek” Daar worden foto’s geplaatst met de prijs erbij.
Als u er iets van wilt hebben stuurt u een mail aan: verkoop@franje.nl Dan wordt die aankoop voor u gereserveerd. We spreken vervolgens met u af wanneer u dat tegen contante betaling (graag gepast!) op kunt halen bij ons gebouw in Goor aan de Kloosterlaan 25 (ingang om de hoek in de Bentinckstraat).
U kunt natuurlijk ook op woensdagochtend tussen 9 en 11 uur gewoon langs komen op de Kloosterlaan (svp bij nr 25 aanbellen, dan storen we de andere gasten niet). Koffie staat klaar!

Ga naar de verkoophoek.