ReisLand: Kerstshoppen bij Wolters

Deze keer een wat afwijkende tocht. Wij bieden voor deze tocht alleen het vervoer aan. We gaan naar Wolters Tuincentrum in Overdinkel. Een groot tuincentrum met een overweldigend assortiment om uw huis en tuin gezelliger te maken. Zeker nu ook alles in Kerstsfeer is. Naast het winkelen is het in de Brasserie erg fijn bijkomen onder het genot van een drankje en/of hapje. Deze zijn wel voor eigen rekening.

Lees verder

ReisLand: Koeien en Kaas

In Deurningen ligt het prachtige Landgoed Kaamps. Hier is het waar de familie Nijland dagelijks met veel liefde voor hun 200 koeien zorgt en van de dagverse melk zelf zuivelproducten en kaas maakt. Echte passie voor het boerenvak die al generaties lang bestaat. Tijdens de rondleiding leert u hoe vandaag de dag op een boerderij wordt gewerkt en hoe op ambachtelijke wijze kaas wordt gemaakt. In de belevingsboulevard kunt u de koeien zien, het melken met het automatische melksysteem bekijken en het kaasmaken zien. Natuurlijk kan er ook geproefd worden. We sluiten de dag af met een heerlijk diner.

Lees verder

ReisLand: Tweedaagse tocht Den Haag en Delft

Deze reis is georganiseerd voor dames en heren, die zelfstandig kunnen reizen, met of zonder rollator kunnen wandelen en zichzelf kunnen verzorgen.


Na een koffiestop gaan we eerst naar Madurodam, de kleinste stad ter wereld; een Nederlandse miniatuurstad in Den Haag geeft een beeld van de Nederlandse samenleving door middel van ruim 700 maquettes van gebouwen uit alle delen van Nederland. Naast deze stad zijn er ook diverse binnenattracties, die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Voordat we dit gaan doen genieten we eerst van een lunch. Na een diner, overnachting en ontbijt in ons hotel maken we de tweede dag een rondrit door Den Haag. Voor de lunch gaan we naar de Porceleyne Fles in Delft. Hier wordt het beroemde Delfts Blauw gemaakt. We krijgen een rondleiding en zien hoe het product wordt gemaakt. Daarna brengen we een bezoek aan de shop, waar we de meest prachtige voorwerpen kunnen bewonderen. En natuurlijk kunnen we die ook kopen. Op de terugweg is er nog een stop voor koffie of thee en als afsluiting op locatie een heerlijk diner.

Lees verder

ReisLand: Boottocht Veluwemeer

Voor deze dag hebben we een mooie boottocht georganiseerd. We vertrekken vanuit Harderwijk in de buurt van de boulevard en het Dolfinarium. We varen met de Jacqueline over het Veluwemeer en het Wolderwijd. Vanaf deze meren heeft u een fantastisch uitzicht over de Veluwe en eilandjes met natuurgebieden. Aan de andere kant ziet u Flevoland met stranden, jachthavens en recreatiemogelijkheden. Kortom, er is altijd wat te zien en te beleven. Tijdens de rondvaart wordt er aan boord een overheerlijke lunch geserveerd. Nadat we van dit alles hebben genoten en weer zijn aangemeerd
in Harderwijk, rijden via de mooie Veluwe terug en sluiten we de
dag af met een heerlijk diner.

Lees verder

ReisLand: Een kijkje achter de schermen

Vanmiddag gaan we naar de oostkant van de Veluwe. Eerst een kopje koffie in Terwolde en daarna naar Teuge Airport. Het vliegveld bestaat al sinds 1936. In 1945 landden hier Prinses Juliana samen met de prinsesjes Beatrix, Irene en Margriet vanuit Canada.
Teuge Airport Tour neemt u mee naar de luchtvaart van toen en
nu. We laten u bezienswaardigheden van vliegveld Teuge zien en hebben toegang tot vliegbedrijven waar we de mogelijkheid hebben luchtvaart van dichtbij mee te kunnen maken. Er is van alles op het vliegveld te doen, zoals zweefvliegen, motorvliegen en parachutespringen. Natuurlijk wel afhankelijk van het weer. We sluiten af met een diner.

Lees verder