BBQ Restaurantmiddag

BBQ Restaurant middag. Opgeven voor 6 mei 2023. Voor deelname en vervoer graag opgave via Salut-Welzijn: 0547 260053 op werkdagen of per e-mail: info@salut-welzijn.nl Wanneer u niet op eigen gelegenheid kunt komen, kunt u worden opgehaald en weer thuis gebracht. Ophalen start 1 uurt voor aanvang.

Royal Music Lemelerveld

Stel….. je hebt een bloembollenbedrijf en een grote liefde voor orgels, watzou dan het hoogst bereikbare zijn? Misschien wel…. een stuk bij het huisaanbouwen en daarin je eigen concertorgel laten neerzetten.Vervolgens er iedere dag zelf op kunnen spelen, grote muzikanten uitnodigenvoor concerten en groepen ontvangen voor een videopresentatie, orgelspel,uitleg en vooral lekker zingen met z’n allen !‘Verzin zelf maar wat u wilt horen of zingen…..eigenlijk is het een uit de handgelopen hobby maar u mag de familie Huetink gerust eens bellen of zemisschien nog tijd hebben uw groep een keer te ontvangen’.Zo staat het op de website vermeld. Voor Reisland voldoende reden om ons telaten verrassen.In een voormalige kalverstal, bij het inmiddels in lelies, plantuien en aardbei–planten gespecialiseerde agrarisch bedrijf in Lemelerveld, beschikt Ad Heutinkover een eigen concerthal (de Willem Hendrik Zwart Hal) met een imposant“MONARKE” concertorgel.Hier kunnen we gaan luisteren en meezingen.Na dit luisteren en zingen reizen we weer …

Lees verder

Steenfabriek Werklust Losser

We rijden via een mooie route naar Losser. Bij werklust worden we ontvangen met koffie en iets lekkers. We krijgen tijd om alles te bekijken en een ritje te maken met het veldspoor rond de kleigroeve. Na afloop rijden we terug naar Goor en sluiten af met een heerlijk diner.