ReisLand: Een kijkje achter de schermen

Vanmiddag gaan we naar de oostkant van de Veluwe. Eerst een kopje koffie in Terwolde en daarna naar Teuge Airport. Het vliegveld bestaat al sinds 1936. In 1945 landden hier Prinses Juliana samen met de prinsesjes Beatrix, Irene en Margriet vanuit Canada.
Teuge Airport Tour neemt u mee naar de luchtvaart van toen en
nu. We laten u bezienswaardigheden van vliegveld Teuge zien en hebben toegang tot vliegbedrijven waar we de mogelijkheid hebben luchtvaart van dichtbij mee te kunnen maken. Er is van alles op het vliegveld te doen, zoals zweefvliegen, motorvliegen en parachutespringen. Natuurlijk wel afhankelijk van het weer. We sluiten af met een diner.

Lees verder

ReisLand: Boottocht Veluwemeer

Voor deze dag hebben we een mooie boottocht georganiseerd. We vertrekken vanuit Harderwijk in de buurt van de boulevard en het Dolfinarium. We varen met de Jacqueline over het Veluwemeer en het Wolderwijd. Vanaf deze meren heeft u een fantastisch uitzicht over de Veluwe en eilandjes met natuurgebieden. Aan de andere kant ziet u Flevoland met stranden, jachthavens en recreatiemogelijkheden. Kortom, er is altijd wat te zien en te beleven. Tijdens de rondvaart wordt er aan boord een overheerlijke lunch geserveerd. Nadat we van dit alles hebben genoten en weer zijn aangemeerd
in Harderwijk, rijden via de mooie Veluwe terug en sluiten we de
dag af met een heerlijk diner.

Lees verder