ReisLand

Het boekje voor 2024 is weer uit.

Een aantal keren per jaar worden door de reiscommissie ReisLand, dagtochten georganiseerd. Hierbij valt te denken aan: bezoek aan dierentuin, kerstmarkt, een boottocht etc. Alle reizen bieden wij aan tegen kostprijs en worden begeleid door ervaren vrijwilligers en minimaal 2 vakkundige EHBO’ers. Ook een AED is een vast onderdeel die mee gaat op onze reizen.
Er wordt altijd gebruik gemaakt van een rolstoelbus met lift van fa. Ter Doest om ook minder mobiele deelnemers de gelegenheid te bieden mee te kunnen gaan. Daar waar op plaats van bestemming langere afstanden afgelegd moeten worden, bv. in de dierentuin, gaan extra rolstoelen mee voor deelnemers die minder mobiel zijn. Er zijn altijd vrijwilligers voor deze extra rolstoelen beschikbaar. Naast comfort en plezier staat de veiligheid van onze deelnemers voorop.
Onderstaande kunt u in het actuele boekje Dagtochten bladeren en alle informatie over de aangeboden dagtochten vinden.

Korte samenvatting:

Kijk in de reisgids

INFORMATIE EN REISVOORWAARDEN

Het vertrek en de terugkomst is bij: Franjegebouw, Kloosterlaan 25, 7471 BA Goor

U wordt verzocht om zelf naar het vertrekpunt te komen; er is parkeergelegenheid beschikbaar. U dient een half uur voor vertrek aanwezig te zijn.
Alleen voor gasten, die niet zelf in staat zijn om naar het vertrekpunt te komen is er een ophaalservice. Dit graag bij opgave aangeven. U wordt dan vanaf een uur voor het aangegeven vertrektijdstip opgehaald en na afloop weer thuisgebracht.

Er is veel belangstelling voor onze dagtochten. Helaas komt het wel voor dat we kort voor de tocht afmeldingen krijgen. Voor alle dagtochten moet ReisLand vroegtijdig reserveringen maken.

We hebben onze voorwaarden voor de dagtochten daarom voor u op een rijtje gezet:

• De inschrijving en betaling zijn aan elkaar gekoppeld.
• Definitieve inschrijving voor de dagtocht is ná aanmelding en ná betaling, mits u niet op de wachtlijst staat.
• Uiterlijk 2 weken voor vertrek moet u betaald hebben.
De afschrijving van uw bank is uw bevestiging.
• Bent u onverhoopt verhinderd en kunt u niet deelnemen aan de dagtocht, dan krijgt u tót 2 weken vóór de reis uw geld terug.
• Wilt u de mogelijkheid hebben om na deze periode nog geld terug te krijgen zult u zelf moeten zorgen voor een annuleringsverzekering.
• Als u verhinderd bent kunt u een vervanger mee laten gaan.
• Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor de reis te annuleren.
• Bij teveel deelnemers behouden wij ons het recht voor u waar mogelijk een alternatieve datum aan te bieden.
• Frisdrank of alcoholische drank is voor eigen rekening.

AANMELDEN VIA SALUT

Aanmelden voor de dagtochten gaat via Salut.

Salut en Franje hebben voor deelname uw gegevens nodig. Deze gegevens worden gebruikt in overeenstemming met de AVG-wetgeving.