REISLAND dagtochten door corona verpest

Update 10 oktober 2020.

Lieve mensen,

Reisland is een onderdeel van de stichting Franje en wij als reisorganisatie zijn continu bezig om dagtochten te organiseren voor onze doelgroep.
Het jaar 2020 zal de geschiedenis in gaan als het slechtste reisjaar sinds wij dagtochten organiseren, doordat we in de wielen gereden worden door het corona virus.

Wij hebben onze dagtochten allemaal moeten afgelasten en was het plan om een vervangende middag te organiseren voor onze gasten dit jaar. Wij hadden alles al in de steigers staan toen afgelopen week er wederom nieuwe maatregelen werden afgekondigd. Door de beperking van aantal gasten en het gebruik van mondkapjes zijn  onze plannen wederom om zeep geholpen.

Wij hebben als bestuur heel veel gediscussieerd over wel of niet doorgaan met het organiseren van deze middag maar wij hebben gekozen voor uw veiligheid en uw gezondheid.

Onze reisgids voor 2021 zal niet verschijnen in januari.

Wij gaan zeker de komende tijd kijken wanneer reizen weer mogelijk is en dan maken we daar direct melding van via onze website en de media. Wij zullen dan ook de gidsen z.s.m. laten bezorgen.

Wij blijven U trouw en wensen U gezondheid toe en graag tot dan,

De Reisland reiscommissie.