Kerstreis Oberhausen

Reisland onderdeel van Stichting Franje gaat op woensdag 13 december dit reis-jaar afsluiten, op veler verzoek, met een mooie kerstreis naar Oberhausen in Duitsland.

Er zijn nog plaatsen vrij in de bus en kunt U zich nog aanmelden bij Salut (0547-260053) . E-mail : info@salut-welzijn.nl

De reis vertrekt om 10 uur ‘s morgens vanaf het Franje gebouw met een grote touringcar. Ophalen van de gasten die dit wensen vanaf huis start vanaf 9 uur.
Rond half 12 zal er een koffiestop gemaakt worden in Gladbeck (Duitsland) Kaffee und Kuchen waarbij wij het niet kunnen nalaten echte “Deutsche Kuchen” aan te bieden bij de koffie.

Na de koffiestop zijn we om 13 uur bij de Kerstmarkt en het grote winkelcentrum Center O. De kerstmarkt bevind zich rond Center O en u kunt ten alle tijde het warme winkel centrum in om te winkelen een hapje en een drankje te nemen en het maken van een sanitaire stop. Alles bij de hand.

Voor de slechte lopers onder U, die dit ook mee willen maken, bied stichting Franje een rolstoel aan met een vrijwilliger die U begeleidt over de markt en in het winkelcentrum.

U zorgt aan het einde van de middag voor uw eigen maaltijd (geld meenemen) in een van de vele restaurants en kraampjes en daarna zullen wij rond 17 uur de terugreis weer aanvaarden en rond 20 uur allemaal weer thuis zijn.

De kosten voor deze reis zijn 55 euro p.p. en het meenemen van een identiteitsbewijs is nodig.

De inschrijving staat open tot 29 november dus is het advies snel aanmelden voor een plek op deze reis bij Salut.