Kerstdiner Franje: gezellig en lekker!

Zaterdag 16 december en zondag 17 december hebben veel senioren uit de Hof van Twente genoten van een fantastisch Kerstdiner. In het gebouw aan de Kloosterlaan hebben tientallen vrijwilligers de beide (na)middagen de aanwezigen getrakteerd op een overheerlijk diner dat in de eigen Franjekeuken bereid werd. De diverse gangen werden geserveerd met bijpassende drankjes, zowel mèt als zonder alcohol.
De aanwezigen waren zeer lovend over het diner maar zeker ook over de vrijwilligers die toch maar weer paraat waren om alles in goede banen te leiden. Wie geen gebruik kon maken van eigen vervoer werd (na zich hiervoor te hebben aangemeld) door weer andere vrijwilligers van huis opgehaald met de Franje-bussen en onder deskundige begeleiding naar het Franjegebouw aan de Kloosterlaan in Goor gereden. Uiteraard werden deze senioren na afloop ook weer netjes thuis gebracht!
Het Goorse zangduo Anne Marie Visser en Antonio Klarenbeek (GYG Entertainment) ondersteunde de diverse gangen met bekende passende, stemmige, moderne kerstsongs die sfeer verhogend werkten.
Er werd volop genoten van alles wat de aanwezigen werd voorgeschoteld. De senioren waren vol lof over het diner, de muziek en niet te vergeten de bijdrage van zoveel vrijwilligers. Kortom: twee bijzonder geslaagde middagen die ook volgend jaar weer op de agenda staan!